Cum alegi un broker credite? Ce este un broker de credite?

 

Broker credite

Multa lume se intreaba in functie de ce criterii alegi un broker de credite. In primul rand, haideti sa incepem cu intrebarea ” Ce este un broker de credite? ” . Un broker de credite este cunoscut drept intermediar intre institutia bancara sau non-bancara si client. Practic, el te invata si te ajuta sa obtii o finantare pe persoana fizica sau juridica. Rolul sau in aceasta ecuatie este atat de consiliere in alegerea creditului potrivit pentru client, cat si de sustinere in procesul de aprobare.

Cu ajutorul unui broker credite iti poti atinge mult mai usor obiectivele propuse ,sansele de creditare cresc considerabil, conditiile sunt avantajoase, iar procesul este mai rapid.

 

Brokeri credite

Echipa Radu Andrei SLTS este formata din brokeri de credite experimentati, ce vin cu un bagaj amplu de cunostinte. Astfel, o sa aveti parte de un dosar bine realizat cu care sa va prezentati in fata bancii.

 

Broker credite cu istoric negativ

Alegerea unui broker credite cu istoric negativ este decizia optima in cazul in care ati intarziat la plata ratelor si figurati drept rau-platnic. Putini oameni cunosc faptul ca intarzierile din biroul de credite nu dispar odata cu lichidarea datoriei. Pentru astfel de situatii solutia este una relativ usoara. Radu Andrei Slts va poate ajuta chiar si in aceasta situatie, intrucat lucreaza cu o echipa de specialisti care va vor scapa de eventualele probleme generate de biroul de credit.

 

Comision broker credite

Comisionul brokerului de credite este stabilit in functie de gradul de dificultate al dosarului. In unele cazuri, valoarea comisionului se poate negocia, astfel incat ambele parti contractuale sa aiba de castigat.

 

Broker credite pentru restantieri

Din pacate, persoanele cu restante active nu pot accesa un credit nou, dar asta nu inseamna ca nu poti apela la un broker. Odata raportat in biroul de credit, intarzierile raman cel putin 4 ani. Apeleaza cu incredere si afla care sunt sumele pe care le mai ai de platit, institutiile care te au raportat si in cat timp poti accesa un credit. Un broker (de) credite pentru restantieri nu doar ca te poate ajuta cu astfel de informatii, dar cu ajutorul lui poti scurta perioada de asteptare pentru rezolvarea problemelor.

 

Cum alegi un broker credite? Ce este un broker de credite?

Cum alegi un broker credite? Ce este un broker de credite? Sansele de creditare cresc considerabil? Pentru a afla raspunsul suna acum la 0733.563.990. Radu Andrei SLTS – broker credite & consultant financiar & consultant de credit competent pentru credite de nevoi personale, refinantare, credite ipotecare, credite noua casa!