How to Defer Your 2020 Tax Payments

Misiunea vizată de Radu Andrei  SLTS.

Radu Andrei SLTS lucrează drept intermediar între client și instituțiile bancare, oferind consultanță financiar-bancară pentru toate tipurile de finanțări, de la credite de nevoi personale, credite ipotecare, credite Prima Casă, până la refinanțări de credite.

Misiunea vizată de Radu Andrei SLTS este de a îndeplini dorințele financiare pe care clientul le are prin servicii premium de consultanță, soluții personalizate și o experiență acumulată de-a lungul activității în domeniul brokerajului bancar.

Radu Andrei SLTS a luat naștere din dorința de a găși soluțiile cele mai potrivite pentru problemele pe care le întâmpină clientul atunci când aplică pentru o finanțare bancară, interesul fiind că soluționarea unei probleme dificile de creditare să cunoască întotdeauna sorți de izbândă.

Radu Andrei SLTS oferă suportul și îndrumarea necesară pentru a-i ajută pe clienți să aibă o viziune clară și detaliată asupra situației lor financiare, putând astfel să ia deciziile cele mai avantajoase, să ia rapid aceste decizii și să susțînă stabilitatea financiară dorită.

Our Mission

Avantaje

Clienții beneficiază de o consultanță plină de avantaje.

Radu Andrei SLTS vine cu un portofoliu bogat de produse și servicii financiare atât pentru persoanele fizice, cât și pentru proprietarii de firme. Având beneficiul unor informații financiare solide, construirea unui dosar eligibil în vederea creditării rapide este garantat și sigur.

Din momentul în care procesul de creditare este inițiat, clienții beneficiază de o consultanță plină de avantaje:

  • Resursele în domeniul bancar de care dispune Radu SLTS sunt sigure și eficiente;
  • Soluționarea cu succes a diferitelor spețe;
  • Radu Andrei SLTS realizează o colaborare bazată pe transparență, dinamism și profesionalism;
  • Identificarea celei mai bune oferte de creditare în raport cu situația financiară a clientului;
  • Atenția Radu ANdrei SLTS este direcționată 100% către nevoile clienților.
  • Întocmirea dosarului și asistarea clienților până la obținerea finanțării.

Avantajele noastre

Datorită experienței acumulate de-a lungul timpului, procesul de creditare este mai simplu, mai rapid și cu un minim de efort.

PROFESIONALISM
SOLUȚII AVANTAJOASE
TRANSPARENȚA COSTURILOR
ECONOMIE DE TIMP
About Us

Carieră

Intră in echipa noastră?

Contact

Haide să facem cunoștintă

Impreună găsim cea mai avantajoasă soluție de creditare pentru proiectul tău.

Vreau Consultantă
0733.563.990

Radu Andrei - consultant financiar autorizat Bucuresti

Radu Andrei - consultant financiar competent Bucuresti. Contacteaza AZI un broker de credite competent si care lucreaza in folosul tau daca ai nevoie de un credit de nevoi personale, credit ipotecar, credit noua casa, refinantare. Broker de credite ce iti gaseste cele mai favorabile dobanzi si conditii de creditare. Suna AZI!